Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Senioren - openbaar vervoer
9292ov
9292ov.nl: ov-reisinformatie en routeplanner voor bus, trein, metro, tram en veerboot. 9292ov.nl: openbaar vervoer routeplanner voor bus, trein, metro, tram, veerboot, taxi met vertrektijden, vertragingen, dienstregelingen, tarieven, ov-chipkaart en ov nieuws.
http://www.9292ov.nl
Alh
Document moved
http://www.alh.nl
Anwb
Anwb wegenwacht service - nu tot eind 2010 gratis!. de anwb heeft alles in huis voor uw vakantie! nu voordeel bij een reisverzekering, wegenwacht of vele webwinkel artikelen. bekijk het aanbod!
http://www.anwb.nl
Connexxion
Cxx - reiziger. cxx - reiziger
http://www.connexxion.nl
Meerijden
Meerijden: gratis vraag en aanbod van ritten voor reisgenoten en carpoolers, lifters, als het gaat om carpool, carpoolen, woon-werk verkeer, liften, vakantie, reizen, bezoek aan evenementen, festivals, congressen en beurzen. meerijden is de invulling voor carpool, carpoolen, woon-werk verkeer, liften, vakantie, reizen, wintersport, bezoek aan evenementen, festivals, beurzen, congressen en steden voor reisgenoten, carpoolers, student, forens, carpooler, gepensioneerde, senioren, studenten, ouderen, studente, scholier, scholieren, reisgenoot, lifter, lifters, alleenstaande, single, singles, alleenstaanden, reiziger, vakantiegangers en reizigers
http://www.meerijden.nu
Syntus
Object moved
http://www.syntus.nl/default.aspx
Gerelateerd
 • Senioren lezen voor vanaf een strobaal
  Weblog Zwolle, actueel nieuws vanuit de hoofdstad van Overijssel
 • Slechtziende Rotterdammer wint Amsterdams liedjesfestijn v..
  AMSTERDAM Zingen is niet alleen voor jonge mensen. Ook senioren zingen maar wat graag de longen uit hun lijf. Dat bleek vandaag tijdens de 32e editie van het Ouderensongfestival. Het liedjesfestijn, dat voor het eerst in het De La Mar Theater werd gehouden, werd gewonnen door Rotterdammer Bob Bullee.
 • Rijbewijskeuring voor senioren
  Westervoort - Wie voor verlenging van het rijbewijs een medische keuring moet ondergaan, kan daarvoor op dinsdag 10 februari terecht in Steunpunt De Weldam aan de Middachtensingel 39 te Arnhem.
 • Senioren verkiezen Hannie van Leeuwen tot Nestor van het J..
  Senioren verkiezen Hannie van Leeuwen tot Nestor van het Jaar 2014 - Nationale Zorggids
 • Senioren van Emergo korfbal pakken eerste winst
  Senioren van Emergo korfbal pakken eerste winst - Internetbode
 • Ziekenzalving voor senioren en zieken
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Voorrang voor senioren in Woerdens Bomenkwartier
  Senioren die graag in het Woerdense Bomenkwartier willen wonen, krijgen voorrang als ze op huurwoningen reageren. De gemeente heeft een deal gesloten met verhuurder GroenWest die dat mogelijk maakt. De woningcorporatie bouwt aan de Berberisstraat en de Hazelaarstraat in totaal 38 woningen die geschikt zijn voor 55-plussers.
 • Senioren pleiten voor meer hulp bij thuisverzorging
  De open seniorenvergadering van de Senioren Adviesraad Kortessem van donderdag 29 januari, pleitte vooral om ouderen te motiveren en te stimuleren om, met ...
 • Rijbewijskeuring voor senioren in Zwanenburg
  Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen woensdag 18 maart terecht bij